Menu
- Pudra şeker değirmeni
- Pudra şeker değirmeni – Kristal şekeri 50 mikrona kadar öğütme makinası.
- Close
- Yağ eritme kazanı
- Yağ eritme kazanı – Dikdürtgen tasarım ve kolay yükleme yüksekliği muadillerine göre üstünlüklerinden bazılarıdır.
- Close
- Ön hazırlama mikseri
- Ön hazırlama mikseri – Yatay karıştırıcılı mikser sayesinde çikolata muhtevasının homojen sıvı forma getirilmesi.
- Close
- Çikolata bilyalı değirmen
- Laburatuvar tipi bilyalı değirmen – Laburatuvar, araştırma ve eğitim amaçlı bilyalı değirmen.
- Küçük işletmeler için bilyalı değirmen – Küçük işletmelere hitap edecek kapasiteye sahip bilyalı değirmen serisi.
- Yüksek kapasite bilyalı değirmen – Endüstriyel tip bilyalı değirmenler.
- Close
- Çikolata stok tankı
- Çikolata stok tankı – Cidarlı, dikey karıştırıcılı ve teflon sıyırıcılı stok tankları. Çikolatayı sıvı ve homojen bir şekilde muhafaza eder.
- Close
- Temperleme makinası
- Çarklı temperleme makinası – Manüel çikolata temperleme makinası. Ekonomik temperleme çözümü arayanlara.
- Vidalı temperleme makinası – Sürekli çikolata temperleme makinası, küçük işletmelerin vazgeçilmezi; kaplama bandı, vibrasyon tablası ve alüminyum akıtma kalıbı sayesinde birçok ek özellik.
- Close
- Dekristalizasyon
- Dekristalizasyon – Stok taknındaki ısı değişikliklerini önlemek için bypass edilen temperlenmiş çikolatanın kristal yapısı bozulmalıdır.
- Close
- Çikolata depozitörü
- Çikolata depozitörü (NGOSD-SV serisi) – Servo motor ve touchpanel sayesinde istenilen gramaj kolaylıkla ayarlanabilir ve %50’ye varan dolgulu ürün yapabilir. Dikey hareketli konstrüksiyon, PID kontrollü kuru ısıtma ve özel tasarım klepe mekanizması sayesinde her piston kendi klepesi ile çalışma diğer artılardır.
- Çikolata depozitörü (NGOSD-CV) – Servo motor ve touchpanel sayesinde istenilen gramaj kolaylıkla ayarlanabilir ve %50’ye varan dolgulu ürün yapabilir. Dikey hareketli konstrüksiyon ve PID kontrollü kuru ısıtma diğer artılardır.
- Close
- Draje çikolata şekillendirme
- Draje çikolata makinası – Soğutulmuş tamburlar arasından geçen sıvı çikolata sertleşir ve tamburlar üzerindeki şekillere göre form alır.
- Close
- Sürpriz çikolata hattı
- Sürpriz çikolata yumurta hattı – Menteşeli kalıplara akıtılan çikolata daha sonra spinner denen cihazda döndürülür ve sıvı çikolata kalıptaki şekle sıvanır. Böylece içi boş 3 boyutlu şekiller oluşur.
- Close
- Sürülebilir krema dolum
- Sürülebilir krema dolum (mSCF serisi) – Cidarlı iki bölmeli haznesi sayesinde çift renk krema dolumu yapabilir. Ayrıca akıtma nozülüne burgu özelliği eklenebilir.
- Sürülebilir krema dolum (aSCF serisi) – Plastik kaplar konveyöre otomatik olarak şarjörden beslenir ve aynı anda 3 kaba dolum yapılır.
- Close
- Çikolata dekorasyon makinası
- Dekorasyon makinası – X ve XY eksenli hareketli dekorasyon makinaları. Hazneli veya pompalı besleme. Eksantrik ve hız ayarları ile değişik şekiller.
- Close
- Çikolata kaplama makinası
- Çikolata kaplama makinası – Bisküvi, kek ve gofret benzeri ürünlerin tel bant üzerinde taşınırken çikolata perdesi altından geçer ve böylece çikolata ile kaplanır. Ürün üzerindeki miktar titreşim ve hava üfleme şiddeti ile ayarlanır.
- Close
- Blok çikolata dolum
- Blok çikolata dolum makinası – Yüksek miktarda çikolatanın hassas bir şekilde kalıplara dökülmesi için tasarlanmıştır. Maks. ürün dökme kapasitesi 5kg.’dır.
- Close
- Soğutma tüneli
- Yatay tip soğutma tüneli – Direkt ürün soğutması veya kalıplanmış ürünlerin soğutulmasında kullanılır. Taşıma bandı modüler bant, poliüretan bant veya yolluklu olabilir.
- Asansör tipi soğutma tüneli – Kalıplap yukarı ve aşağı yönde hareket ettirilir. Böylece boydan tasarruf edilir. Bu tip tüneller komplike çikolata üretim hatlarında veya üretim alanı kısıtlı yerlerde kullanılır.
- Katlı tip soğutma tüneli – Üst taşıma yolluklu alt poliüretan bantlı yapılablir böylece hibrid özellik kazanır. Aynı tünel kaplanmış ve kalıplanmış ürünler için kullanılabilir.
- Close
- Draje kaplama kabini
- Draje kaplama kabini – Bantlı kaplama makinası otomatik ağırlık tartım sistemi ve yüksek kapasitede yükleme kabiliyeti ile iş gücünü azaltır.
- Close
- Draje kaplama kazanı
- Draje kaplama kazanı (CP serisi) – Şurup kaplama, çikolata kaplama ve parlatma için en çok tercih edilen seri.
- Draje kaplama kazanı (CPP serisi) – Pnömatik kumandalı klepesi sayesinde hazır ürünü boşaltmak CP serisine göre daha kolaydır. Ayrıca CP ile aynı kapasiteye %20 daha az kazan çapında ulaşılır.
- Close
- Hamur mikseri
- Lauratuvar mikseri – Az miktarda yumuşak bisküvi hamuru, kek hamuru, değişik kremler ve dolguları karıştırma; araştırma ve eğitim amaçlı laburatuvar ekipmanı.
- Tek çapalı hamur mikseri – Tek çapalı hamur mikserleri ser bisküvi, kurabiye, kraker, tortilla hmurunu karıştırmak için kullanılır.
- Çift çapalı hamur mikseri – Yumuşak bisküvi hamuru, kek hamuru, kremler ve dolguların karıştırılmasında kullanılırlar.
- Close
- Şekillendirme ve ekstrüzyon
- Endüstriyel tip dolgulu bisküvi ekstrüderi – CB5 tipi tel bantlı veya sac bantlı tünel tipi pişirme fırınlarına uygundur.
- HF serisi dolgulu bisküvi ekstrüderi – Pişirmede döner fırınlar kullanan işletmelere uygundur. HF kombinasyonu aynı tavaya sadece bir kere ürün besleyebilir.
- VF serisi dolgulu bisküvi ekstrüderi – Pişirmede döner fırın kullananlar için tasarlanmıştır. VF serisi kombinasyon aynı tavaya birden çok kez ürün besleyebilirs.
- Close
- Ürün serpme
- Ürün serpme – Kırık fındık veya fıstık tanecikleri, baharat, susam, tuz serpmek için kullanılır. Frekans ve şiddet ayarı yapılabilir.
- Close
- Şeker solüsyonu hazırlama
- Şeker şurubu pişirme – Şeker şurubu pişirilmesinde ve stoklanmasında kullanılır. Pişirme grubu termik yağ ile ısıtılır ve cam yünü ile izolasyonludur.
- Close