Vidalı temperleme makinası – Sürekli çikolata temperleme makinası, küçük işletmelerin vazgeçilmezi; kaplama bandı, vibrasyon tablası ve alüminyum akıtma kalıbı sayesinde birçok ek özellik.
Çikolata depozitörü (NGOSD-SV serisi) – Servo motor ve touchpanel sayesinde istenilen gramaj kolaylıkla ayarlanabilir ve %50’ye varan dolgulu ürün yapabilir. Dikey hareketli konstrüksiyon, PID kontrollü kuru ısıtma ve özel tasarım klepe mekanizması sayesinde her piston kendi klepesi ile çalışma diğer artılardır.
Çikolata depozitörü (NGOSD-CV) – Servo motor ve touchpanel sayesinde istenilen gramaj kolaylıkla ayarlanabilir ve %50’ye varan dolgulu ürün yapabilir. Dikey hareketli konstrüksiyon ve PID kontrollü kuru ısıtma diğer artılardır.
Sürpriz çikolata yumurta hattı – Menteşeli kalıplara akıtılan çikolata daha sonra spinner denen cihazda döndürülür ve sıvı çikolata kalıptaki şekle sıvanır. Böylece içi boş 3 boyutlu şekiller oluşur.
Sürülebilir krema dolum (mSCF serisi) – Cidarlı iki bölmeli haznesi sayesinde çift renk krema dolumu yapabilir. Ayrıca akıtma nozülüne burgu özelliği eklenebilir.
Çikolata kaplama makinası – Bisküvi, kek ve gofret benzeri ürünlerin tel bant üzerinde taşınırken çikolata perdesi altından geçer ve böylece çikolata ile kaplanır. Ürün üzerindeki miktar titreşim ve hava üfleme şiddeti ile ayarlanır.
Blok çikolata dolum makinası – Yüksek miktarda çikolatanın hassas bir şekilde kalıplara dökülmesi için tasarlanmıştır. Maks. ürün dökme kapasitesi 5kg.’dır.
Yatay tip soğutma tüneli – Direkt ürün soğutması veya kalıplanmış ürünlerin soğutulmasında kullanılır. Taşıma bandı modüler bant, poliüretan bant veya yolluklu olabilir.
Asansör tipi soğutma tüneli – Kalıplap yukarı ve aşağı yönde hareket ettirilir. Böylece boydan tasarruf edilir. Bu tip tüneller komplike çikolata üretim hatlarında veya üretim alanı kısıtlı yerlerde kullanılır.
Katlı tip soğutma tüneli – Üst taşıma yolluklu alt poliüretan bantlı yapılablir böylece hibrid özellik kazanır. Aynı tünel kaplanmış ve kalıplanmış ürünler için kullanılabilir.
Draje kaplama kazanı (CPP serisi) – Pnömatik kumandalı klepesi sayesinde hazır ürünü boşaltmak CP serisine göre daha kolaydır. Ayrıca CP ile aynı kapasiteye %20 daha az kazan çapında ulaşılır.
Lauratuvar mikseri – Az miktarda yumuşak bisküvi hamuru, kek hamuru, değişik kremler ve dolguları karıştırma; araştırma ve eğitim amaçlı laburatuvar ekipmanı.
HF serisi dolgulu bisküvi ekstrüderi – Pişirmede döner fırınlar kullanan işletmelere uygundur. HF kombinasyonu aynı tavaya sadece bir kere ürün besleyebilir.
VF serisi dolgulu bisküvi ekstrüderi – Pişirmede döner fırın kullananlar için tasarlanmıştır. VF serisi kombinasyon aynı tavaya birden çok kez ürün besleyebilirs.
Z tipi hamur mikseri yatay karıştırıcılı mikserlerdir. Hidrolik mekanizma sayesinde hazne 110° öne doğuru devrilebilir ve böylece hazır mal boşaltılır veya yüklenir. Tek çapalı mikserler sert bisküvi hamuru, kurabiye hamuru, kraker hamuru ve tortilla hamuru hazırlanmasında kullanılırlar. İhtiyaca göre hazneler cidarlı üretilebilir.
110°’ye kadar hazne öne doğuru devrilebilir.
Herhangi bir kazaya sebep vermemek için makina çift buton yardımı ile çalışır
Çift çapalı hamur mikseri yatay karıştırıcılı mikserlerdir. Hidrolik mekanizma sayesinde hazne 90° öne doğuru devrilebilir ve böylece hazır mal boşaltılır veya yüklenir. Çift çapalı mikserler yumuşak bisküvi hamuru, kek hamuru, değişik kremler ve dolguların hazırlanmasında kullanılırlar. İhtiyaca göre hazneler cidarlı üretilebilir.
90°’ye kadar hazne öne doğuru devrilebilir.
Herhangi bir kazaya sebep vermemek için makina çift buton yardımı ile çalışır
Bazı karıştırma işlemleri sıcak veya soğuk yapılması gerekir. Bu nedenle LTDAZM serisi yatay mikserleri cidarlıdır. Bazı karışımlar 50˚C’nin üzerinde işlem görmesi gerekir ise haznelere cam yünlü izolasyon ilave edilir.