Vidalı temperleme makinası – Sürekli çikolata temperleme makinası, küçük işletmelerin vazgeçilmezi; kaplama bandı, vibrasyon tablası ve alüminyum akıtma kalıbı sayesinde birçok ek özellik.
Çikolata depozitörü (NGOSD-SV serisi) – Servo motor ve touchpanel sayesinde istenilen gramaj kolaylıkla ayarlanabilir ve %50’ye varan dolgulu ürün yapabilir. Dikey hareketli konstrüksiyon, PID kontrollü kuru ısıtma ve özel tasarım klepe mekanizması sayesinde her piston kendi klepesi ile çalışma diğer artılardır.
Çikolata depozitörü (NGOSD-CV) – Servo motor ve touchpanel sayesinde istenilen gramaj kolaylıkla ayarlanabilir ve %50’ye varan dolgulu ürün yapabilir. Dikey hareketli konstrüksiyon ve PID kontrollü kuru ısıtma diğer artılardır.
Sürpriz çikolata yumurta hattı – Menteşeli kalıplara akıtılan çikolata daha sonra spinner denen cihazda döndürülür ve sıvı çikolata kalıptaki şekle sıvanır. Böylece içi boş 3 boyutlu şekiller oluşur.
Sürülebilir krema dolum (mSCF serisi) – Cidarlı iki bölmeli haznesi sayesinde çift renk krema dolumu yapabilir. Ayrıca akıtma nozülüne burgu özelliği eklenebilir.
Çikolata kaplama makinası – Bisküvi, kek ve gofret benzeri ürünlerin tel bant üzerinde taşınırken çikolata perdesi altından geçer ve böylece çikolata ile kaplanır. Ürün üzerindeki miktar titreşim ve hava üfleme şiddeti ile ayarlanır.
Blok çikolata dolum makinası – Yüksek miktarda çikolatanın hassas bir şekilde kalıplara dökülmesi için tasarlanmıştır. Maks. ürün dökme kapasitesi 5kg.’dır.
Yatay tip soğutma tüneli – Direkt ürün soğutması veya kalıplanmış ürünlerin soğutulmasında kullanılır. Taşıma bandı modüler bant, poliüretan bant veya yolluklu olabilir.
Asansör tipi soğutma tüneli – Kalıplap yukarı ve aşağı yönde hareket ettirilir. Böylece boydan tasarruf edilir. Bu tip tüneller komplike çikolata üretim hatlarında veya üretim alanı kısıtlı yerlerde kullanılır.
Katlı tip soğutma tüneli – Üst taşıma yolluklu alt poliüretan bantlı yapılablir böylece hibrid özellik kazanır. Aynı tünel kaplanmış ve kalıplanmış ürünler için kullanılabilir.
Draje kaplama kazanı (CPP serisi) – Pnömatik kumandalı klepesi sayesinde hazır ürünü boşaltmak CP serisine göre daha kolaydır. Ayrıca CP ile aynı kapasiteye %20 daha az kazan çapında ulaşılır.
Lauratuvar mikseri – Az miktarda yumuşak bisküvi hamuru, kek hamuru, değişik kremler ve dolguları karıştırma; araştırma ve eğitim amaçlı laburatuvar ekipmanı.
HF serisi dolgulu bisküvi ekstrüderi – Pişirmede döner fırınlar kullanan işletmelere uygundur. HF kombinasyonu aynı tavaya sadece bir kere ürün besleyebilir.
VF serisi dolgulu bisküvi ekstrüderi – Pişirmede döner fırın kullananlar için tasarlanmıştır. VF serisi kombinasyon aynı tavaya birden çok kez ürün besleyebilirs.
Endüstriyel tip dolgulu bisküvi ekstrüzyon makinası
BEM3-8, BEM3-6 ve BEM3-4 makinaları 8,6 ve 4 nozüllüdür ve krema dolgulu bisküvi üretiminde kullanılırlar. Tel kesme, giyotin kesme ve diyafram kesme grupları sayesinde değişik şekilde ve tipte ürünler üretilebilir.
100 vuruş/dak.
800, 600 ve 400 adet bisküvi/dak.
Paslnanmaz, alüminyum ve gıdaya uygun plastiklerden imal edilir.
CB5 tel örgülü veya sac bantlı fırın tüneller için uygundur.
Biscuit extruder with 5 or 4 rows extrudes continuously three different products at same time as two of these products are dough and the other is jam or cream. Suitable for semi automatic production as for cooking is used rotary type oven. Small trays are fed horizontally to product flow from a tray charger.
Chassis made of stainless steel.
Two dough reservoirs for outside casings.
Outpouring group with palette.
Lobe pump for filling feeding collector.
Wire cut for cutting extruded product without filling.
Guillotine type cutting device for bar type products.
VF series encrusting machines are equipped with vertical tray feeding conveyor. Fed trays are vertically conveyed to the product flow. Basic concept of VF series encrusting machines is to combine 2 doughs with filling. Wire cutting, guillotine cutting & diaphragm cutting are cutting devices which are used for cutting in different shapes and styles. This combination is suitable for semiautomatic production as for baking is used rotary type oven. Used trays are big for encrusting machines with 4 rows. Small trays can be used for 2 or 1 row depositors.
Chassis made of stainless steel.
Two dough reservoirs for outside casings.
Outpouring group with palette.
Lobe pump for filling feeding collector.
Wire cut for cutting extruded product without filling.
Guillotine type cutting device for bar type products.
Stamping device (optional).
Biscuit plastering drums.
Tray conveyor
Product feeding conveyor to tray.
Vertical device for collecting trays. Tray trolley feeding.